Curset de recursos de comunicació virtual

Dimarts, 16 de febrer de 2021 a les 06:45

L'ha organitzat AIUMA en dues sessions, òbviament telemàtiques.

AIUMA ha organitzat per aquest mes de febrer un curs que amb el títol “Dispositius, eines i recursos de comunicació virtual”, tindrà lloc aquest dimecres 17 i el dijous 18 a partir de les 6 de la tarda i a través de videoconferència.

A la primera sessió es parlarà de sistemes de videoconferència: la tecnologia que hi ha al darrera, com utilitzar-la, com funciona i com tenir converses sense espies. A la segona, es parlarà de dispositius i eines, del Google Chrome, i el Mozilla Firefox, de l’ús del correu electrònic i derivats, i de la sincronització dels dispositius digitals, entre d’altres. El curs serà impartit per Daniel Escofet, professor i consultor en tecnologies de la informació. 

No és necessari cap coneixement previ, però sí que els assistents han de disposar d’un PC, tauleta i mòbil, amb connexió a internet. Es facilitarà un dossier en format PDF. El preu del curs és de 30 €uros, 15 €uros pels socis. Les inscripcions s’han de fer al telèfon 629 59 03 48 i el pagament al compte del BBVA.

Trobareu més informació al document que trobareu a la dreta d’aquesta pàgina, clicant sobre el titular. 

Darrera actualització: 15.02.2021 | 11:09