Festa del reciclatge a Matadepera

Dissabte, 8 de maig de 2021 a les 06:55

Hi ha diverses activitats paral·leles a la celebració del proper dissabte.

Un any més, el que fa quinze si no comptem evidentment l’any passat, la Regidoria de Obres, Serveis i Medi Ambient ha organitzat una nova Festa del Reciclatge per commemorar el dia en què es va posar en marxa la recollida selectiva d’escombraries (el 5 de maig de 2005) que ha fet de Matadepera el municipi que més recicla d’arreu del país.

En aquesta ocasió, la festa tindrà lloc el dissabte 8 de maig al matí. A la Plaça del Casal de Cultura i de 10 a 12, un taller de construcció de joguines amb materials reciclats de Viu el Parc. I a 2/4 d’1, l’espectacle "La Filomena se'n va al mercat" de Jordi Palet amb els Ministrils del Raval i Akba Valldaura al Bosquet. Ambdues activitats són amb aforament controlat i cal  inscripció prèvia al correu cultura@matadepera.cat

A banda d’aquestes dues activitats, i coincidint amb la Setmana Internacional del Compost 2021 aquest dissabte també hi haurà un plafó explicatiu sobre l'autocompostatge i un compostador col·locats al Bosquet.

Paral·lelament a aquestes activitats i fins al 30 de maig, recollida de roba als centres educatius del municipi, Casal de Cultura i Casal de la Gent Gran.

Darrera actualització: 06.05.2021 | 11:41