La presidenta de l’ANC visita Matadepera

Dijous, 29 d'abril de 2021 a les 19:55

Va estar acompanyada d’Olga Gonzàlez i Joan Manau.

Prop d'un centenar de persones es van reunir aquest dimecres a la tarda a la Plaça Sant Jordi per a un nou acte de la delegació local de l’Assemblea Nacional de Catalunya. Es tracta de la campanya “Som el 52% (i a Matadepera el 75,24%)”, que va comptar amb la presència de la presidenta de l’entitat Elisenda Paluzie, la seva secretària nacional, la matadeperenca Olga González, i el coordinador municipal Joan Manau.

En els seus parlaments, González va declarar que calia aprofitar els “bons resultats electorals del febrer”, mentre que Manau va insistir en recuperar “els carrers i places per reclamar la independència”. Paluzie va tancar els parlaments reiterant que “amb l’estat espanyol no es pot negociar, i que la unilateralitat és l’única via possible sense tancar, això sí, cap porta al diàleg”.

A l’acte, on es va aprofitar per penjar pancartes reivindicatives, hi van participar també l’Agrupació Coral de Matadepera i la Banda de Terrassa, i no la de Matadepera, com estava previst en un principi, ja que no estava disponible. El “Bus de la independència”, que també estava previst que aparegués, va tenir una avaria i no va arribar finalment fins a vora les vuit del vespre.  

A la dreta, diverses imatge de l’acte d’aquest divendres (Fotos: Miquel Badia)

Darrera actualització: 29.04.2021 | 13:58

Vídeo - Àudio

Imatges