Matadepera torna a acollir l’Almogàvers Race

Dilluns, 3 de maig de 2021 a les 14:20

Hi van participar 300 esportistes, alguns d'ells, estrangers. 

Les instal·lacions del Club Deportiu Terrassa Hockey van acollir aquest passat diumenge al matí la segona edició de l’Almogàvers Race, una cursa d’obstacles que ret homenatge a la valentia, la duresa, l’habilitat i l’enginy dels llegendaris guerrers medievals i que arriba després d’un retard d’uns quants mesos a causa de la pandèmia.

La cursa va comptar amb 300 participants que van venir del País Basc, Mallorca, Madrid, Aragó, però també França, Rússia, Itàlia... sumant els 195 de la categoria “Rock”, els 41 de la “blues” i els 65 de l’”Elite”. El circuit va transcorre per la carena de les Pedritxes, i el Parc Natural de Sant Llorenç. La dificultat dels obstacles era variada: en va haver de ben fàcils però també de complicats. El guanyador de la categoria “Blues” va ser Andrés Carrasquer; el de la “Rock” Francisco Contreras” i el de l’Elite, “Albert Soley”.

L’organització ha volgut agrair la col·laboració del CDTH, però també del Consell Esportiu del Valles Occidental i especialment, a l’Ajuntament de Matadepera.

A la dreta, imatges de la sortida i el podi, amb l’alcalde Nil López.

Darrera actualització: 03.05.2021 | 14:55

Imatges