Es presenta la campanya 'Salvem A MÀ-NI WOO'

Divendres, 7 de maig de 2021 a les 14:05

Tindrà lloc aquest dissabte a les 6 de la tarda al Casal de Cultura

El Casal de Cultura acollirà aquest dissabte 8 de maig a les 18 hores, la presentació de la campanya “Salvem A MÀ-NI WOO”, un projecte de l’ONG matadeperenca Agermanament sense Fronteres, que promou l’expressió plàstica a les escoles del Camerun i l’artesania  de qualitat per a persones adultes. La campanya pretén aconseguir aportacions econòmiques, per tal de poder seguir promovent aquest projecte de cooperació per al desenvolupament de col·lectius vulnerables en pro de la justícia social. Les persones que hi vulguin col·laborar, podran adquirir unes estrelles fetes de roba, ceràmica o pintades, que han estat elaborades a mà, per diverses persones col·laboradores. Les estrelles també es podran comprar a diversos comerços del poble.

L’acte, que està obert a tothom, inclourà el monòleg “Buscant la felicitat”, creat i interpretat per l’actor Jordi Jump (Jordi Codina), que s’ha inspirat en les seves pròpies vivències d’un viatge solidari al Camerun. El mateix dia es presentarà l’exposició col·lectiva de ceràmica i pintura, amb obres d’artistes camerunesos i catalans que han anat al Camerun. Un cop inaugurada, l’exposició es podrà visitar els diumenges al matí, i dilluns i dimarts, de 19 a 21 hores.

Per tal de participar de l’acte, cal reservar prèviament a la mateixa entitat (asfmatadepera@gmail.com) perquè l’aforament està limitat per les restriccions de la pandèmia.

A la imatge, Rosa Roca i Tònia Cortadellas, d'Agermanament Sense Fronteres, entrevistades aquest dijous al "Matadepera Notícies" de Matadepera Ràdio.

Darrera actualització: 06.05.2021 | 13:42