Nova sessió del ‘Documental del Mes’

Dimarts, 8 de juny de 2021 a les 06:10

Es projecta “Dani Karavan”, de Barak Heymann.

La Regidoria de Cultura continua la sisena temporada d’"El Documental del Mes", una prolongació del festival DocsBarcelona que ofereix cada mes un documental de procedència internacional, en versió original, subtitulada en català i amb entrada gratuïta. La sessió del mes de juny tindrà lloc el dimarts 8 a les 7 de la tarda al nou espai de l'auditori de l'Escola Municipal de Música Frederic Mompou.

El film a projectar és “Dani Karavan” (Barak Heymann, 2020). L’artista israelià Dani Karavan ha creat prop de 100 instal·lacions ambientals a tot el món. Ha guanyat alguns dels premis internacionals d’art més prestigiosos i li arriben constantment peticions per fer conferències sobre la seva obra innovadora. Tot i això, Karavan no està ni molt menys satisfet. Les estructures monumentals es deterioren ràpidament igual que ell es va fent gran. El clima polític del seu país el comença a tornar boig quan, de sobte, es veu embolicat en un greu conflicte polític i artístic per la seva última exposició. Es dona la circumstància que Karavan va morir pocs mesos després de la realització del documental, a finals d'aquest passat mes de maig. 

Per tal de seguir estrictament les mesures de compliment de l’Escola de Música, caldrà inscripció prèvia per telèfon (93 730 01 32) o amb un correu a cultura@matadepera.cat. 

Trobareu més informació clicant sobre el titular de la notícia. 

Darrera actualització: 07.06.2021 | 13:57