Visita guiada a l'exposició 'Estadants'

Divendres, 19 de novembre de 2021 a les 14:05

Tindrà lloc aquest dissabte a les 12 del migdia. 

En el marc de l’exposició “Estadants” que es pot visitar al Centre d’Art Contemporani “El Pla” (Plaça del Pla de Sant Llorenç 2), fins al proper 28 de novembre, per aquest dissabte 20 de novembre a les 12.00 del migdia s’ha organitzat una visita guiada amb el propi artista Cesc Homet. L’acte és obert a tothom.

“Estadants. Ànimes d’estaca” és una obra de pensament contemporani per a ser mostrada com a instal·lació escultòrica. L’autor explica que “està composta per una sèrie de peces realitzades amb taula de fusta de pi melis antic, que constituïen l’estructura d’un sostre d’una antiga i senzilla casa catalana, ja derruïda. Totes elles, sent fibra vegetal i matèria llenyosa, havien format part del cos d’un mateix arbre, ja talat i esquarterat. Totes elles, marcades per les ferides de la seva existència, ara alçades, construïdes amb l’ajut d’altres trossos de fusta, han anat adoptant una caracterització figurativa encara que abstracta, procurant-se així el seu propi caràcter discursiu. Totes elles tenen la voluntat d’ocupar un espai, d’estacar-se sobre el territori, d’enclavar-se a terra”.

L’exposició es podrà visitar tots els dissabtes i diumenges, de 12 a 14 hores, a l’espai El Pla (plaça del Pla de Sant Llorenç, 2).

Darrera actualització: 19.11.2021 | 08:48