Utilitzar recursos digitals per millorar el comerç

Divendres, 24 de juny de 2022 a les 06:10

S'organitza una sessió gratuïta pel proper dimecres 29.

La Regidoria de Promoció Econòmica i de Comerç amb la col·laboració del Consell Comarcal i una subvenció de la Diputació de Barcelona ofereix el programa “Treball, Talent i Tecnologia” per a totes aquelles persones que treballen o volen treballar en negocis de comerç, restauració o serveis, i que volen millorar els seus coneixements digitals per tal de tenir més oportunitats.

“En els establiments comercials i de serveis cada dia s’utilitzen més els recursos digitals”, apunten fonts de la regidoria, “per connectar amb la clientela, facilitar la compra, fer publicitat, portar una gestió més eficient de productes, o serveis i vendes. Al programa “Treball, Talent i Tecnologia” s’ofereix l’oportunitat de conèixer tots aquests recursos i adquirir habilitats digitals que puguin ajudar a trobar o millorar la feina en comerços, restauració o serveis”.

Per començar a adquirir coneixements, hi ha una primera sessió pràctica en línia gratuïta que amb el nom “Aprèn a treballar amb instagram” tindrà lloc el 29 de juny de 10 a 12 del matí. Les inscripcions es poden fer a través de l’enllaç que trobareu en aquesta mateixa pàgina.

El projecte compta amb una agent de capacitació digital que ofereix seguiment i acompanyament personalitzat fins a finals de 2022 a totes les persones que s’incorporin, així com càpsules de formació per completar els aprenentatges, tant per a persones en actiu com en situació d’atur.

Per a qualsevol dubte, us podeu adreçar a promocio.economica@matadepera.cat, amb l’assumpte “Persones TTT”.

Darrera actualització: 22.06.2022 | 08:28