Es posen a la venda les entrades d'Els Pastorets

Dijous, 1 de desembre de 2022 a les 07:10

Aquest any hi ha previstes quatre funcions.

Els Amics del Teatre, amb Vicenç Pujol a la direcció, tornen a posar en escena i per quart any consecutiu, un dels espectacles més tradicionals del nostre país: “Els Pastorets”, la clàssica obra d’en Folch i Torres que ha estat posada en escena en diverses ocasions al poble, dirigida per Delfí Busqueta i més cap aquí, per Albert Novellon. Aquest any es presenten més números musicals i noves coreografies. Hi ha previstes quatre representacions: 23 de desembre, 24 de desembre, Nadal, i Sant Esteve, a les 7 de la tarda, al Pavelló Primer d’Octubre.

La venda d'entrades es fa des de l’1 de desembre a les dependències al web Entrapolis, l'enllaç del qual trobareu en aquesta mateixa notícia. S’ha inclòs la venda de Fila Zero per aquells que no puguin venir a veure l’espectacle però tinguin ganes de col·laborar-hi i mantenir viva la tradició. En aquest cas, s'ha de clicar la data de l'1 de desembre. 

“Els Pastorets” d’aquest any compten, en els seus principals papers, Pere Benet o Oriol Pujade (Lluquet), Jan Alonso o Oriol Pujade (Rovelló), Santi Robert o Jan Pagès (Satanàs), Alba Pujol o Mireia Pagès (Llucifer), i Anna Pagès o Albert Arcadio (Sant Miquel).

Darrera actualització: 29.11.2022 | 09:11