Maija Isola protagonitza 'El Documental del Mes'

Dimarts, 10 de gener de 2023 a les 13:20

Tracta la vida de l’artista que va revolucionar el món del disseny tèxtil.

La Regidoria de Cultura continua aquest dimarts la vuitena temporada d’"El Documental del Mes", una prolongació del festival DocsBarcelona que ofereix cada mes un documental de procedència internacional, en versió original, subtitulada en català, i amb entrada gratuïta. La sessió del mes de gener tindrà lloc dimarts 10 a les 7 de la tarda a l'auditori de l'Escola Municipal de Música Frederic Mompou.

El film a projectar és “Maija Isola. Ella, el color i la forma”, dirigida per Leena Kilpeläinen. L’artista finlandesa Maija Isola va revolucionar el món del disseny tèxtil durant els anys 50 i 60 amb uns estampats florals que es convertirien en un èxit global, de Nova York a Tokio. La cineasta Leena Kilpeläinen reconstrueix la increïble vida de Maija Isola a través d’un material d’arxiu extraordinari amb fotografies, dibuixos, diaris personals, postals i seqüències d’animació. El resultat final constitueix un viatge al món intern d’una dona connectada amb la naturalesa i amb una imaginació desbordant.

L’entrada és de franc, però cal fer reservar prèvia a Entrapolis, l’enllaç del qual trobareu en aquesta mateixa pàgina, clicant el titular.

Darrera actualització: 09.01.2023 | 13:04