Comencen les Festes de Sant Sebastià

Divendres, 13 de gener de 2023 a les 13:45

Seran les primeres que se celebren amb normalitat després de la pandèmia.

Amb una nova junta directiva encapçalada per Pau Betriu, aquest divendres arrenca (oficialment) una nova edició de les Festes de Sant Sebastià que organitza un any més la Germandat de Sant Sebastià. Fins al dilluns 23 de gener, convocatòries de tota mena recuperaran de manera lúdica i festiva una Matadepera rural que ja queda enrere en el temps.

I encara que ja fa dies que hi ha hagut actes (la trobada per anar a buscar el pi, o l’ofrena del pi d’aquest dijous), el tret de sortida és aquesta tarda amb el pi dels nens, la seva plantada, i el correfoc i la marxa de torxes. Aquest primer dia culminarà amb un sopar de les fogueres, els concerts de grups joves i un nou Torneig de Sant Bestiar que s’allargarà fins a les 2 de la matinada.  

Trobareu tota la informació de les festes a l’Agenda d’aquesta mateixa pàgina (on estan desglossats els actes un per un però també al banner de la part superior de la pàgina. I en aquesta mateixa notícia, el primer vídeo de les festes, el de l'ofrena del pi, aquest dijous al vespre. 

La marxa de torxes, actes destacats d'aquesta tarda (Foto: Miquel Badia).

Darrera actualització: 13.01.2023 | 12:50

Vídeo - Àudio