Comença la preinscripció a la Ralet Ralet

Dilluns, 8 de maig de 2023 a les 06:20

El període s'allarga fins al 19 de maig. 

Aquest dilluns 8 de maig comença el termini per fer la preinscripció a l’Escola Bressol Municipal Ralet Ralet, un període que s’estendrà fins el 19 de maig. Les sol·licituds i la documentació acreditativa necessàries s’hauran de presentar a través del tràmit creat al web de l’ajuntament de manera preferentment telemàtica. 

Per accedir a l’escola bressol, cal tenir en compte que l’edat mínima que han de tenir els infants és de 16 setmanes el dia d’inici del curs escolar (6 de setembre de 2023). Un cop presentada la preinscripció (del 8 al 19 de maig), les llistes provisionals amb la puntuació de barem es publicaran al taulell d’edictes electrònic l’1 de juny, obrint un període de reclamacions entre els dies 2, 5 i 6 de juny. En cas que sigui necessari un sorteig de places, aquest es realitzarà el 9 de juny (el dia i l’ hora es publicarà amb les llistes provisionals de barem). Les llistes definitives d’alumnat admès i llista d’espera es publicaran el 15 de juny, i la matriculació s’haurà de formalitzar entre el 16 i el 22 de juny (ambdós inclosos)

Per a més informació sobre la normativa reguladora, les vacants, el calendari de preinscripció, els formularis, la documentació necessària, les llistes de barem i d’alumnat admès així com el procés de matricula us podeu descarregar el document que trobareu en aquesta mateixa pàgina.

Per a dubtes sobre el procés us podreu adreçar al telèfon 93 787 02 00 o al correu ensenyament@matadepera.cat. Per a dubtes sobre com tramitar electrònicament tot el procés, podeu trucar al 93 595 59 82.

Darrera actualització: 12.05.2023 | 08:17