Ja es pot tornar a veure el Debat Electoral

Dimarts, 23 de maig de 2023

Va ser seguit amb gran expectació al Casal i pel You Tube.

Un cop més, Matadepera Ràdio i Matadepera TV va organitzar, just passat l’equador de la campanya electoral, un debat on es van convidar tots els representants de totes les formacions polítiques que es presenten a les eleccions municipals del 28 de maig. L’acte, que va tenir lloc en una sala d’actes del Casal de Cultura ben plena a les 7 de la tarda, i es va perllongar durant dues hores justes, va incloure Marcel·lí Bosch (Junts per Matadepera), Nil López (Suma’t Matadepera), Anna Piñol (Esquerra Republicana de Catalunya), Alberto Sánchez (Ciutadans), Noemí Barja (Partit Socialista – En Comú Matadepera), Sílvia Linares (Partit Popular), i Guillem Montagut (Som-hi Matadepera). Josep Maria Subirà (VOX) va declinar la invitació al·legant un compromís de partit.

L’acte es va poder seguir en directe des del Casal de Cultura, per Matadepera Ràdio (107.1 FM) i pel canal de You Tube de Matadepera TV. Moderat per Albert Beorlegui, es va estructurar en diversos blocs temàtics i es van acceptar preguntes per part del públic assistent.

Es pot recuperar l’acte a través del Canal de You Tube de Matadepera TV, l’enllaç del qual el trobareu en aquesta mateixa pàgina. A Matadepera Ràdio tornarà a passar per antena aquest dimarts a les 6 de la tarda. 

A les imatges, diversos moments del Debat Electoral d’aquest dilluns (Fotos: Miquel Badia).

Darrera actualització: 23.05.2023 | 10:54

Vídeo - Àudio

Imatges