El cicle Gaudí projecta ‘Vasil’

Divendres, 26 de maig de 2023 a les 14:10

Està dirigida per Avelina Prat.

La Regidoria de Cultura continua la tercera temporada del “Cicle de cinema Gaudí” on programa mensualment una pel·lícula estrenada recentment a sales comercials, i que compta amb producció o realització catalanes. A Matadepera, la novena sessió del nou curs tindrà lloc aquest divendres 26 de maig a les 7 de la tarda a la Sala d’Actes de l’Escola Municipal de Música Frederic Mompou

I serà amb ‘Vasil’ (Avelina Prat, 2022), on se’ns parla d’en Vasil un personatge intel·ligent, carismàtic i el número 1 jugant al bridge i als escacs, però que dorm al carrer d’ençà que va arribar de Bulgària. L’Alfredo, un arquitecte jubilat, l’acull a casa seva durant un temps, davant la mirada atònita de la seva filla Luisa. Els dos homes no tenen res en comú, excepte la seva passió pels escacs. Tot i les seves diferències, a poc a poc en Vasil aconseguirà trencar les barreres construïdes per l’Alfredo. I és que en Vasil té aquest do: transformar per sempre les persones amb qui es relaciona.

El preu general de l’entrada és de 4,5 €uros i 3 €uros amb descompte amb Carnet Jove, Carnet de la Biblioteca, Carnet de Família Nombrosa o monoparental o majors de 65 anys. Per a més informació, cliqueu sobre el titular de la noticia. La reserva d'entrades es fa a través de l'enllaç que trobareu adjunt a la notícia.

Darrera actualització: 25.05.2023 | 09:23

Enllaços

Vídeo - Àudio