El cicle Gaudí projecta ‘Vasil’

Divendres, 26 de maig de 2023

Està dirigida per Avelina Prat.

La Regidoria de Cultura continua la tercera temporada del “Cicle de cinema Gaudí” on programa mensualment una pel·lícula estrenada recentment a sales comercials, i que compta amb producció o realització catalanes. A Matadepera, la novena sessió del nou curs tindrà lloc aquest divendres 26 de maig a les 7 de la tarda a la Sala d’Actes de l’Escola Municipal de Música Frederic Mompou

I serà amb ‘Vasil’ (Avelina Prat, 2022), on se’ns parla d’en Vasil un personatge intel·ligent, carismàtic i el número 1 jugant al bridge i als escacs, però que dorm al carrer d’ençà que va arribar de Bulgària. L’Alfredo, un arquitecte jubilat, l’acull a casa seva durant un temps, davant la mirada atònita de la seva filla Luisa. Els dos homes no tenen res en comú, excepte la seva passió pels escacs. Tot i les seves diferències, a poc a poc en Vasil aconseguirà trencar les barreres construïdes per l’Alfredo. I és que en Vasil té aquest do: transformar per sempre les persones amb qui es relaciona.

El preu general de l’entrada és de 4,5 €uros i 3 €uros amb descompte amb Carnet Jove, Carnet de la Biblioteca, Carnet de Família Nombrosa o monoparental o majors de 65 anys. Per a més informació, cliqueu sobre el titular de la noticia. La reserva d'entrades es fa a través de l'enllaç que trobareu adjunt a la notícia.

Darrera actualització: 25.05.2023 | 09:23

Enllaços

Vídeo - Àudio