Nou curs d’activitats per a la gent gran

Dijous, 31 d’agost de 2023

Les inscripcions es podran fer a partir del 4 de setembre.  

La Regidoria de Benestar Social presenta una nova edició, la catorzena, de les activitats de cara al curs 2023/24. Adreçat a persones empadronades a Matadepera de més grans de 60 anys (però obert a qualsevol edat sempre i quan hi hagi places), es tracta de més d’una cinquantena d'activitats (entre tallers, sortides i d’altes convocatòries) que duen a terme persones voluntàries del poble a partir del proper dilluns 2 d’octubre.

Aquest any el fulletó, que us podeu descarregar des d’aquesta mateixa pàgina, s’ha elaborat s’ha distribuït per àrees. Així, entre els diversos tallers n’hi ha d’idiomes (amb tallers de converses en anglès, en francès, en italià, entre d’altres), però també de tecnologia (portàtils, informàtica, mòbils, fotografia), jocs i esports (bridge, petanca, canasta, golf), música i interpretació (cant coral, sevillanes, teatre, havaneres, guitarra i solfeig, country, salsa, sardanes), cos i ment (matemàtica recreativa, meditació i reflexió, camps de consciència, psicomotricitat vivencial), i manualitats (patchwork, mitja i crochet, decoració floral, costura, aquarel·la i oli). També hi ha sortides i tallers de cuina, i descomptes per a perruqueries i centre mèdics, a banda d’altres activitats com racó de la memòria, gimnàstica, ioga i xerrades.

La presentació dels cursos tindrà lloc el 27 de setembre a les 6 de la tarda al Casal de Cultura on també hi haurà la inauguració d’una exposició fotogràfica del grup de fotografia del Casal de la Gent Gran que es podrà veure deu dies.

Les inscripcions es poden fer des del 4 de setembre fins al 15 del mateix mes a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (Plaça de l’Ajuntament), de dilluns a divendres de 8.15h a 14.00h, i els dimecres de 16.00h a 19.00h de la tarda demanant hora al 93 787 02 00. Les places són limitades i s'adjudicaran per rigorós nombre d'inscripció. Totes les activitats de voluntariat són gratuïtes. La falta d’assistència continuada farà que es perdi la plaça.

Per a més informació, us podeu descarregar el document que trobareu en aquesta mateixa pàgina. També podeu trucar al 93 787 17 69 o adreçar-vos al mateix Casal de la Gent Gran.

Darrera actualització: 30.08.2023 | 13:24