9a temporada d'El Documental del Mes

Dimarts, 12 de setembre de 2023 a les 12:10

"Remant a la deriva" va ser guardonat al Sundance.

La Regidoria de Cultura comença aquest dimarts 12 de setembre la novena temporada d’"El Documental del Mes", una prolongació del festival DocsBarcelona que ofereix cada mes un documental de procedència internacional, en versió original, subtitulada en català, i amb entrada gratuïta. La sessió tindrà lloc a les 7 de la tarda, on sempre, a l'auditori de l'Escola Municipal de Música Frederic Mompou.

El film a projectar és “Remant a la deriva” (Sarvnik Kaur, 2023), un documental guanyador al Sundance, que explica la història de dos pescadors de Bombai que s’enfronten al canvi climàtic de diferent manera. Mentre Rakesh aposta per un sistema de tradició ancestral, Ganesh ha incorporat la tecnologia en el seu vaixell pesquer i vol convertir-se en un gran empresari. Aquesta diferència ha anat erosionant l’amistat profunda, entre ells que, tanmateix, assisteixen indefensos i vulnerables als canvis implacables del mar.

L’entrada a la sessió és de franc, però cal fer reservar prèvia a Entrapolis, l’enllaç del qual trobareu en aquesta mateixa pàgina, clicant el titular. També es pot veure la sessió online enviant un correu a cultura@matadepera.cat

Darrera actualització: 12.09.2023 | 12:12