Últim acte de la II Setmana de la Ciència

Dijous, 30 de novembre de 2023 a les 06:15

Al canal de Matadepera TV ja es pot recuperar la 2a sessió.

AIUMA Matadesphera ofereixen aquest 30 de novembre una nova Setmana de la Ciència, un cicle de tres activitats obertes a tothom (una exposició, i dues taules rodones), que està centrada en l’aigua. “És tan important i necessària per la vida que sense ella no hi seria”, es pot llegir al document que han preparat, “i els canvis i les fluctuacions en la seva disponibilitat ens tensen i requereixen d’adaptacions en un món canviant”.

La tercera i darrera activitat tindrà lloc aquest dijous a 2/4 de 7 de la tarda al Casal de Cultura i serà una conversa que amb el títol “Parlem amb receptors dels impactes”, comptarà amb Pau Garcia (Ramader), Emma Viñas (Ramadera), Oriol Pérez (Agricultor), Oriol Villatoro (Paisatgista i Jardiner), Ignasi Martínez (Enginyer Agrònom. Agricultura i ramaderia ecològiques), Carmen Gonzalez (Carmeta) (Masovera de Can Vinyers),i Montse Orriols (Cuinera a Can Pobla).

A les imatges, diversos moments de la darrera serssió, que va tenir lloc el passat 16 de novembre i que va comptar amb Carme Llasat (Física de l’Atmosfera, Meteorologia i Canvi Climàtic), Francesc Sabater (Hidrologia, Ecosistemes fluvials), Anna Badia (Canvi d’usos del territori), i Santi Sabaté (Ecologia de la vegetació).

Darrera actualització: 26.11.2023 | 19:57

Vídeo - Àudio

Imatges