Vicenç Villatoro presenta el seu darrer llibre

Dijous, 7 de desembre de 2023 a les 14:15

Porta per nom ‘Les flors de maig. Dietari del jardí confinat’

L’escriptor matadeperenc Vicenç Villatoro ha presentat fa pocs dies a Terrassa el seu darrer llibre, “Les flors de maig. Dietari del jardí confinat” (Ed. Fundació Torre del Palau, 2023), un recull de pensaments i reflexions que l’autor va escriure durant la pandèmia des del pati de darrere casa seva.

Tot i que segons ha comentat el mateix Villatoro, no va plantejar aquesta obra com a un treball de testimoniatge, el dietari ha deixat l’empremta del temps en què la societat va haver-se de confinar amb la voluntat de mostrar el seu model de vida d’una manera transparent i sincera.

Nascut a Terrassa l’any 1957, Villatoro ha publicat especialment llibres de narrativa que han obtingut alguns dels premis més importants de la literatura catalana. Com a periodista, ha dirigit l’Avui, la Corporació de Ràdio i Televisió i diversos programes culturals. Col·labora en diversos mitjans i ha estat professor a la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha estat, entre d’altres càrrecs, director general de l'Institut Ramon Llull, membre del consell d'administració de BTV, diputat al Parlament de Catalunya i director del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

(Foto: César Rangel).

 

 

 

Darrera actualització: 05.12.2023 | 15:33