Nova edició del Mercat de Nadal

Dissabte, 16 de desembre de 2023 a les 06:15

Tindrà lloc al centre durant tot aquest dissabte.

La Regidoria de Promoció Econòmica organitza pel dissabte, 16 de desembre, un Mercat de Nadal que estarà situat a la Plaça del Casal de Cultura, la Plaça de la Germandat i la Carretera de Terrassa.

Entre les 10 del matí i les 8 del vespre hi haurà instal·lades diverses parades d’establiments comercials del poble, però també de diverses entitats esportives a partir de les 10 del matí a la carretera de Terrassa (CF MatadeperaCD Terrassa HockeyMatadepera 88 Hoquei), així com també ponis del Mas del Cavalls. De 10 a 1, els secrets més amagats des bombers amb la Fundació Patrimoni Natural; i a partir de quarts de 12, tres concerts seguits: Coral de la Gent Gran, l’Escola Municipal de Música, i la Banda de Matadepera. A 2/4 de 2, Arrossada Popular a càrrec del M88H, a la Plaça del Casal, a 2/4 de 6, una desfilada de modes al carrer Sant Joan, i a les 7, classe de dansa amb l'escola d'Esther Gutés al Casal. 

Visita de la Missatgera Reial

Un any més, la Missatgera Reial farà una breu visita a Matadepera. I espera a tots els infants per a què li puguin lliurar la seva carta a la bústia màgica i també saludar-la personalment aquest dissabte 16 de desembre a partir de les 5 de la tarda a la Plaça la Germandat de Sant Sebastià. Mitja hora abans, a 2/4 de 5, es rebrà al Carrer Sant Joan, a l’alçada del Carrer de Cal Beltrà, juntament amb els Bastoners de l'IES Matadepera que l’acompanyaran fins a la plaça.

Podeu consultar el programa al document que trobareu en aquesta mateixa pàgina. 

Darrera actualització: 15.12.2023 | 16:58