5 mocions en el ple ordinari d’aquest dilluns

Dilluns, 30 de setembre de 2019 a les 14:05

Matadepera Televisió ja ha penjat el vídeo al seu canal.

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Matadepera va aollirà aquest dilluns a 2/4 de 8 de la tarda un nou ple ordinari, el primer després de les vacances. Entre els punts més destacats de l'ordre del dia, l’aprovació del compte general corresponent al 2018, i l’aprovació inicial de l’establiment del servei de recàrrega de vehicles elèctrics de  Matadepera.

A l’ordre del dia també es van incorporar cinc mocions. ERC en va presentar una per a la declaració d’emergència climàtica a Matadepera. Per la seva banda CUP en va presentar tres: declarar Felip VI persona non grata al poble; cessament de qualsevol relació comercial amb entitats financeres contràries al procés d’autodeterminació de Catalunya i una tercera sobre la presència de l’exèrcit espanyol al municipi i al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt. I finalment, Ciutadans en va presenta una per millorar la seguretat als túnels de Vallvidrera.

El ple es va poder seguir, com és habitual, per facebook live i ja s'ha penjat al Canal de YouTube de Matadepera Televisió.  

A la dreta us podeu descarregar l'ordre del dia completa.

A la imatge, l'últim ple celebrat a l’Ajuntament.

Darrera actualització: 01.10.2019 | 14:47