60 participants al Torneig Solidari Prodis

Dijous, 3 d'octubre de 2019 a les 19:55

Va tenir lloc al Camp de Golf Municipal

El Camp de Golf Municipal va acollir el passat cap de setmana el Campionat Solidari de Prodis, XV Handicap for handicap que va reunir una seixantena de participants.

Els dos primers dies del torneig, divendres i dissabte, es va sortir de manera esglaonada a partir de les 9 del matí, i diumenge, en la modalitat de Shot Gun, es va fer un bon esmorzar a Can Vinyers. El repartiment de premis, que va tenir lloc el mateix diumenge a la tarda, va comptar amb l’assistència del regidor d’esports Albert Recasens i la regidora de gent gran i salut de Terrassa Mònica Polo.

Pel que fa als guanyadors, en la categoria femenina handicap, en l’inferior, Àngels Làrio Casabayo (1ª), i Encarna Corral Gallardo (2ª); en la superior, Montse Turu Segura (1ª) i Mireia Pardiana Eroles (2ª). Pel que fa a la masculina handicap, en l’inferior, Manuel Cabanillas Rubio (1r) i Joan Cortada Rius (2on); i en la superior, Antonio Herraiz Castilla (1r), i Joan Bailon Martín (2on). En scratch indistint, Pere Ferrer Puigarnau, i en sènior, també indistint, Miquel Bonet Auladell.

Premi especial d’aproximació indistint al forat 7, Àlex Albiñana Torné; i al drive més llarg indistint al forat 5, Carlos Iribarren Donadeu.

A la imatge, foto dels guanyadors.

Darrera actualització: 02.10.2019 | 11:32