7.513 matadeperencs convocats a les urnes

Diumenge, 12 de maig de 2024

Les meses s'han constituït sense cap incident. 

Des de les 9 del matí, hora en què ha obert sense incidències i amb tota normalitat el Col·legi Electoral instal·lat un cop més al Pavelló Primer d’Octubre, fins a les 8 de la tarda en què tancarà, 7.513 matadeperencs (154 menys que a les darreres eleccions municipals d’ara fa un any), estan convocats a les urnes per triar el govern de la Generalitat de Catalunya per a la propera legislatura.

En aquesta ocasió, no hi haurà les tradicionals 8 meses (dues per cada secció com) sinó que es recuperen les 11 meses (tres per secció, tret de la quarta que només en té dues) de les últimes eleccions al Parlament, el febrer del 2021, que es van instituir a causa de la pandèmia per tal de descongestionar el nombre d’electors.

Per altra banda, Matadepera Ràdio (107.1 FM) farà aquest diumenge un ampli seguiment de les eleccions al Parlament de Catalunya amb una programació especial que arrencarà a les 5 de la tarda i que s’allargarà fins tenir els resultats del poble. Hi haurà butlletins informatius a cada hora a partir de les 5 i fins a les 7 de la tarda amb connexions al Pavelló Primer d’Octubre. I a partir de les 8 del vespre, seguiment dels resultats del poble i d’arreu del país. Als estudis, comentaran les novetats Jordi Armengol (Partit dels Socialistes de Catalunya), Núria Garcia (Junts per Catalunya), Toni Morros (Esquerra Republicana de Catalunya), Ignacio Rubio (Partit Popular) i Josep Maria Subirà (VOX). 

A la dreta, insòlites imatges de les darreres eleccions al Parlament, l’any 2021, en plena pandèmia (Fotos: Miquel Badia).

Darrera actualització: 12.05.2024 | 09:21

Imatges