9 medalles més pel Club Halterofília

Dijous, 7 d'octubre de 2021 a les 06:15

L’entitat va participar al Campionat de Catalunya.

Aquest primer dissabte del mes d’octubre, Molins de Rei va acollir el campionat de Catalunya Sub15 d’halterofília. El Club Halterofília Matadepera va estar representat per 4 aixecadores en categoria femenina, obtenint 5 ors, 2 plates i 2 bronzes, a banda d’assolir la millor marca femenina de totes les categories de pes corporal de la competició.

La més guardonada va ser Evelyn Gómez Sosa, que va guanyar tres medalles d’or: 53 kg en arrencada, 64 kg en dos temps i 117 kg en total olímpic, i aconseguint, amb només 12 anys, la marca mínima requerida per poder assistir al campionat europeu Sub15 que tindrà lloc el proper 2022.  

Gisela Garcia Ortiz es va embutxacar dues medalles: bronze en arrencada amb 31 kg i un parell de plates en dos temps amb 45 kg, i en total olímpic de 76 kg. També ha aconseguit classificar-se per un altre campionat, en aquest cas, el d’Espanya Sub15 que tindrà lloc el proper 21 de desembre.

Finalment, Mariona Padillo Gómez va guanyar un or en arrencada amb 53 kg, plata amb dos temps en 60 kg i un altre or en total olímpic en 113 kg. També ha obtingut la marca mínima per participar al Campionat d’Espanya Sub15.

Una altra participant del club, Inés Guerrero Padín, es va classificar en cinquena posició a la categoria de 55 kg; en cinquena també en dos temps amb 40 kg, i en cinquena també en total olímpic amb 71 kg.

A les imatges, les tres medallistes amb els seus trofeus; Mariona Padillo al podi, i les tres millors marques femenines, amb Evelyn Gómez com a campiona (Fotos: Club Halterofília).

Darrera actualització: 06.10.2021 | 10:05

Imatges

. .