Acaba la lligueta al Camp de Golf Municipal

Dimarts, 22 d'octubre de 2019 a les 15:10

Ha constat de 6 proves que s’han disputat aquests darrers mesos

El Camp de Golf Municipal ha acollit aquest passat cap de setmana la sisena i darrera prova de la lligueta de 9 forats, on els participants han pogut gaudir jugant a golf en les seves diferents convocatòries. L’última sessió va ser una jornada competitiva que va arrencar a les 9 del matí i que va incloure un esmorzar servit per Can Vinyers. El lliurament de premis va tenir lloc hores més tard i va incloure un pica-pica entre els assistents.

Els guanyadors de la sisena prova van ser Xavier Gonzàlvez Soriano (1er classificat handicap indistint); Enric Carrera Arguindegui (2on classificat handicap indistint); Santi Iribarren Posa (1er classificat handicap indistint), i Xavier Surralles Lleyda (1er classificat indistint scratch).

Els guanyadors de la lligueta 2019, computant els 4 millors resultats de cada participant han estat Xavier Gonzàlvez Soriano (1er classificat handicap indistint); Lluís Yagüe Garreta (2on classificat handicap indistint); Joan Bailon Martin (1er classificat handicap indistint infantil); Albert Ordeix Colomer (1er classificat handicap indistint benjamí), i Carles Iribarren Donadeu (1er classificat indistint scratch).

Les properes cites al Camp de Golf seran el cap de setmana del 9 i 10 de novembre (campionat de tardor); el 23 i 24 de novembre (campionat familiar), i el cap de setmana del 14 i 15 de desembre (campionat de Nadal).

A la imatge, els guanyadors, acompanyats de la regidora Carme Querol.

Darrera actualització: 22.10.2019 | 13:30