'Advocate', nou Documental del Mes

Dimarts, 16 de febrer de 2021 a les 14:10

La sessió, oberta a tothom, tindrà lloc a l'Escola Municipal de Música Frederic Mompou.

La Regidoria de Cultura continua la sisena temporada d’"El Documental del Mes", una prolongació del festival DocsBarcelona que ofereix cada mes un documental de procedència internacional, en versió original, subtitulada en català i amb entrada gratuïta. La sessió del mes de febrer tindrà lloc aquest dimarts 16 a les 7 de la tarda al nou espai de l'auditori de l'Escola Municipal de Música Frederic Mompou.

El film a projectar és “Advocate” (Rachel Leah Jones i Philippe Bellaiche, 2019) que tracta la figura de la jueva i advocada Lea Tsemel, un terratrèmol de l’advocacia a Israel, especialitzada en la defensa de presoners polítics palestins.

Per tal de seguir estrictament les mesures de compliment de l’Escola de Música, l’entrada i sortida dels espectadors del documental serà per la porta que dona directament al parc. L’horari serà de les 18:45 a les 19:00 i caldrà fer una relació dels espectadors amb el nom i alguna dada de contacte (mòbil o correu electrònic). A més a més es prendrà la temperatura a tots els assistents que no podran accedir a la Sala si la temperatura és superior a 37,5. Un cop començat, no es permetrà l’accés a la Sala.

Darrera actualització: 16.02.2021 | 09:45