Ajuts extraordinaris per al manteniment de l’activitat

Dissabte, 20 de febrer de 2021 a les 06:30

El termini per presentar sol·licituds finalitza el proper 25 de febrer.

La Generalitat de Catalunya ha posat en marxa fins al proper 25 de febrer una nova convocatòria d’ajuts per a persones amb ingressos baixos afectades per un ERTO o amb contracte fix discontinu. 

L’ajut és una prestació econòmica en un pagament únic, l'import del qual es determina a les bases reguladores i a la convocatòria. L’ajut té per finalitat complementar la pèrdua de poder adquisitiu de les persones amb bases reguladores més baixes de la prestació per desocupació que han estat afectades per un ERTO, com a conseqüència de la COVID-19, així com de les persones treballadores amb contracte fix discontinu.

En poden ser persones beneficiàries, les persones físiques treballadores per compte aliè, incloses les persones treballadores amb contracte fix discontinu, així com les persones sòcies treballadores de cooperatives i societats laborals i les persones sòcies de treball de cooperatives.

Per poder accedir als ajuts cal residir a Catalunya i estar afectat per un ERTO actiu a desembre de 2020 o ser beneficiari de la prestació extraordinària com a fix discontinu.

A la dreta trobareu més informació així com l’enllaç per sol·licitar l’ajut.

Darrera actualització: 19.02.2021 | 11:53