ANC Matadepera convoca una concentració

Dimarts, 2 de juny de 2020 a les 13:10

A la Plaça del Casal de Cultura, aquesta tarda a les 8.

Amb el lema “Ens hi van els Drets. Ens hi va la vida. Ara, Independència!”, l’Assemblea Nacional Catalana territorial Matadepera ha convocat per aquest dimarts 2 de juny a les 8 del vespre una concentració a la Plaça del Casal de Cultura. Oberta a tothom, la trobada es farà respectant les distàncies de seguretat i portant mascareta.

La trobada s’afegeix a d’altres que han tingut lloc arreu del país aquests darrers dies, on l’Assemblea Nacional Catalana defensa la idea que “només una Catalunya independent basada en la justícia social i la solidaritat pot garantir un futur digne i ple d’esperança. La independència és l’única via per garantir la vida, els drets i la dignitat de la ciutadania”.

“La crisi de la Covid-19 ha tingut un efecte devastador sobre tots els aspectes i àmbits de la vida”, continua el manifest, “no es pot permetre que amb l’excusa de la seguretat individual i col·lectiva es limitin drets fonamentals, com ara la llibertat d’expressió i manifestació”.

Algunes assembles territorials convocaran trobades cada dimarts a les 8 del vespre. D’altres, ho faran altres dies a la setmana, o puntualment, avui, com és el cas de Matadepera.

Darrera actualització: 02.06.2020 | 08:39