Anul·lat el Music van Market d'aquesta tarda

Divendres, 19 de maig de 2023 a les 06:10

El risc de pluges obliga a ajornar la cita al setembre. 

Mans Unides Matadepera ha hagut d'anul·lar a última hora la sisena edició del "Music Van Market" solidari, un esdeveniment que havia de reunir a la plaça de l’Ajuntament aquest divendres 19 de maig a partir de les 5 de la tarda, parades de productes, foodtrucks i un escenari amb música en directe. 

Fixada ja una nova data, el 15 de setembre, el projecte d’enguany, al qual es destinaran els fons recollits amb el "Music Van Market" és per donar suport a la formació de les joves sense estudis de la zona rural de Saaba, a Burkina Faso. Concretament, Mans Unides vol aconseguir finançar un mitjà de transport per a les Religioses de Maria Immaculada, per tal que puguin continuar amb la seva tasca de sensibilització a la zona, consistent en conscienciar les famílies sobre la importància de garantir una educació inclusiva, equitativa i de qualitat. La comunitat religiosa treballa a la zona de Saaba des de 2012, promovent la formació de les dones joves i intentant evitar matrimonis forçats i que casin les noies joves. L’import del projecte a finançar és de 30.030€, el 97% del qual anirà a càrrec de Mans Unides i el 3% restant a càrrec d’un soci local.

El "Music Van Market" està pensat per a tota la família i quan pugui celebrar-se, es disposarà d’espais per a berenar i sopar, a banda dels concerts amb música en directe amb els matadeperencs “The Pacas” i el grup que organitza concerts benèfics “PorFinViernes”.

Darrera actualització: 19.05.2023 | 12:23