Arreglat el punt de recàrrega de vehicles elèctrics

Divendres, 29 de juliol de 2022 a les 13:30

Està previst instal·lar-ne dos més als propers mesos.

El punt de recàrrega de vehicles elèctrics del Passeig Àngel Guimerà, al costat del Casal de Cultura, ja està arreglat. El passat 23 de juny es va avariar un dels seus components i no ha estat fins aquest dijous que s’ha pogut tornar a instal·lar, pel que ja torna a estar en funcionament.

Fonts municipals han apuntat que als propers mesos s’instal·laran dos punts més dobles de recàrrega de vehicles elèctrics: un que estarà situat al carrer Joan Paloma i un altre a l’aparcament d’hoquei, de manera que al poble hi haurà sis punts de recàrrega.

Al punt de recàrrega s'hi poden endollar dos vehicles alhora, amb una càrrega màxima de 22 kW per a cadascun. El punt de càrrega disposa d'un endoll connector tipus 2 Schuko i cada vehicle ha d'aportar els corresponents cables de connexió, segons les seves característiques. Per a la càrrega, cal que el vehicle estacioni a una de les dues places senyalitzades específicament i el temps màxim d'estacionament i recàrrega és de 2 hores. No es permet l'estacionament si no s'està realitzant una recàrrega. Per tal d’utilitzar el servei, cal que els usuaris es registrin a l'aplicació mòbil indicada a l'enllaç QR del punt de recàrrega, o bé, descarregant-se l'aplicació EVcharge (a Google Play o a l'App Store), amb la georeferència activada.

A la dreta, el dia de la inauguració del nou servei, ara fa dos anys, amb l'alcalde Nil López i la regidora de Promoció Econòmica Núria Garcia (Fotos: Miquel Badia).

Darrera actualització: 29.07.2022 | 09:29