Arrenca la campanya electoral més disputada

Divendres, 12 de maig de 2023 a les 06:15

8 partits concorren a les eleccions del 28 de maig.

A les 12 de la nit d’aquest divendres ha començat la campanya electoral per a les eleccions municipals del 28 de maig. I a Matadepera, presenta diverses particularitats: mai en unes municipals des de l’adveniment de la democràcia s’havien presentat tants partits (8 en total), i mai hi havia hagut tres candidatures clarament constitucionalistes (Ciutadans, Partit Popular i Vox). També hi ha la presentació d'una proposta independent (Som-hi): des del 1995 amb la irrupció del PAM Matadepera no se'n presentava cap. Pel que fa a Suma't es presenta amb coalició amb Ara Pacte Local, (una plataforma de la qual en forma part el PDeCat, que va guanyar amb Junts per Matadepera les passades eleccions municipals). 

D’aquí a poc més de dues setmanes, doncs, Matadepera decidirà el seu futur: Marcel·lí Bosch (Junts per Matadepera - Compromís Municipal), Nil López (Suma’t Matadepera - Ara Pacte Local), Anna Piñol (Esquerra Republicana de Catalunya .- Acord Municipal), Alberto Sánchez (Ciutadans), Sílvia Linares (Partit Popular), Noemí Barja (Partit Socialista – En Comú Matadepera), Guillem Montagut (Som-hi Matadepera), i Josep Maria Subirà (VOX) en són els candidats.

La publicitat electoral es podrà seguir per Matadepera Ràdio: de dilluns a divendres en franges publicitàries a les 10 i 11 del matí, 1 i 2 del migdia i 4 de la tarda, i els caps de setmana a les hores en punt de 4 a 8 de la tarda.

Per altra banda, el dilluns 22 de maig està previst un Debat Electoral organitzat per Matadepera Ràdio i Matadepera Televisió que tindrà lloc al Casal de Cultura a les 7 de la tarda. L’acte és obert, com sempre, però caldrà reservar entrada a través d’Entrapolis.

Darrera actualització: 12.05.2023 | 09:31