Arrenca la Festa Major de Matadepera

Dijous, 24 d'agost de 2023 a les 08:20

Es pot descarregar des de fa setmanes en aquesta web.

Amb l’inici de la primera jornada del Torneig de Futbol Sala a les 9 del matí, arrenca aquest dijous 24 d’agost la Festa Major de Matadepera, que s’allarga cinc dies, fins al dilluns 28 amb un espectacle de Laser Show que tindrà lloc a l’esplanada situada entre la carretera de Sabadell i l’Avinguda del Mas Sot.

Entremig, una norantena de convocatòries de tota mena (gastrònomiques, esportives, infantils, lúdiques, artístiques, religioses) que ompliran els carrers del poble en els dies de transició entre les vacances de l’estiu i el retorn a un nou curs.

Des de fa setmanes, i en aquesta mateixa web, es pot consultar en format virtual tot el programa de Festa Major: bé a través del banner que està situat a la part superior de la web o acte per acte a l'agenda d'aquesta mateixa pàgina. Per a canvis de darrera hora, modificacions i cancel·lacions, us recomanem aquesta web, permanentment actualitzada de totes les novetats. 

També ja està disponible en format físic i reduït a les dependències municipals (AjuntamentCasal de Cultura), però també a diversos establiments comercials del poble. Cal recordar que aquest serà el primer any en més de 40 en què no s’edita el programa de Festa Major que incloïa les col·laboracions d’entitats i particulars.

Paral·lelament a aquesta edició en format de butxaca, la impremta que havia publicat els programes d'anys anteriors ha editat també el seu propi programa que de franc es pot trobar a les botigues del poble. Abans de publicar-se, la Regidoria de Festes va enviar un correu a tots els anunciants de l'any passat i a l'Associació de Comerciants que el nou programa no tindria cap vinculació amb l'Ajuntament de Matadepera. 

A la imatges, els 'Caipirinhes Rumberus', a la Festa Major de Terrassa, aquest 2023.

Darrera actualització: 24.08.2023 | 08:26