Arriben a Matadepera els premis VOC

Dijous, 18 de febrer de 2021 a les 06:55

Estan organitzats per Òmnium Cultural i s'han programat dues sessions. 

Òmnium Cultural porta fins a Matadepera els Premis VOC, un projecte que té la finalitat d’estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic. Són uns premis que volen reconèixer els millors curtmetratges, websèries, videoblogs i nous formats audiovisuals realitzats originalment en català i incentivar la creació de nous continguts.

Els premis VOC engloben tres categories: curtmetratges de ficció, curtmetratges documentals i Sala Oberta, destinada a projectes audiovisuals emmarcats dins dels nous formats, en fase de desenvolupament. La mostra està dividida en dues sessions i a cada sessió s’hi projectaran 5 curtmetratges diferents, siguin ficcions o documentals. A més, durant les sessions es podrà votar al millor curtmetratge. Els més votats s’emportaran el premi del públic al millor curtmetratge de ficció i el premi del públic al millor curtmetratge documental.

La iniciativa, que es du a terme a una cinquantena de poblacions del país, arriba per primer cop a Matadepera i ho farà el diumenge 21 i el dissabte 27 de febrer a les 18h al Casal de Cultura. L’entrada és gratuïta, però cal reservar-la prèviament, ja que l’aforament és limitat als enllaços que trobareu a la dreta d’aquesta pàgina, clicant sobre el titular. 

Darrera actualització: 17.02.2021 | 10:38