AVAN celebra el seu sopar solidari

Dilluns, 9 d'octubre de 2023 a les 13:55

Hi va assistir l’alcalde Guillem Montagut.

Coincidint amb els seus primers trenta anys de vida, AVAN, l’entitat sense ànim de lucre que ofereix suport terapèutic a persones afectades per malalties neurològiques i les seves famílies, va celebrar el passat divendres 6 d’octubre al vespre i a la Masia La Tartana el seu sopar anual. A la trobada hi va assistir, entre d’altres, l’alcalde de Matadepera, Guillem Montagut, el Conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, l’alcaldessa de Sabadell Marta Farrés, l’alcalde de Terrassa Jordi Ballart, i l'alcalde de Sant Cugat Josep Maria Vallès.

En un acte conduït per la periodista Marina Romero, es va fer un repàs de la història de l’entitat, i els diners recaptats al sopar es destinaran a la construcció i equipació de la nau Pont Aurell i Armengol, al carrer Sant Francesc 72, per a construir-hi el nou centre a Terrassa, un espai que permetrà triplicar el nombre de persones que atén actualment l’entitat.

Nascuda a Terrassa l’any 1993, AVAN té seus a Terrassa, Sabadell, Rubí i Sant Cugat i ofereix també serveis a Castellar del Vallès.

A les imatges, tres moments de l’acte de divendres (Foto: Comunicació).

Darrera actualització: 09.10.2023 | 14:04

Imatges