Cal reservar entrada per a les piscines municipals

Divendres, 3 de juliol de 2020 a les 08:00

Es pot guardar plaça per al mateix dia en qualsevol dels dos torns.

L'aforament de les piscines municipals s'ha vist reduït a 145 persones a causa de la pandèmia. Per garantir la distància de seguretat entre persones usuàries, s'han modificat les normes d'ús de les instal·lacions. Una de les novetats instaurada des de l'obertura de l'equipament, l'1 de juliol, és l'obligatorietat de reservar plaça per accedir-hi.

A través del web https://matadepera.deporsite.net, es pot reservar espais per al mateix dia en un dels dos torns. La reserva virtual per al matí s'ha de fer abans de les 10 hores, i la de la tarda, abans de les 15.30 h. En cas de quedar entrades lliures, es poden adquirir presencialment a les piscines. No es pot fer reserva pels dos torns en un mateix dia. Per als majors de 65 anys, està habilitada la venda anticipada presencial en horari de 18 a 19 hores. A la columna dreta d'aquesta notícia i al banner de la part superior del web municipal hi trobareu enllaços directes a la pàgina de reserves.

El preu del tiquet és de 4 €, i per a menors de 18 anys i majors de 65, de 2,73. El pagament es pot fer amb targeta des del web. Un cop fet el procediment, es genera un codi QR que serà necessari ensenyar a l'entrada del recinte. Totes les reserves quedaran registrades a l'apartat "Les meves dades".

Darrera actualització: 02.07.2020 | 13:41