Calendaris d’educació ambiental

Dijous, 12 d'octubre de 2023 a les 06:10

Han estat repartits aquests dies a Primària.

La Diputació de Barcelona, a través de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat ha engegat una nova campanya de conscienciació ambiental adreçada a alumnes de primària. Tenen un format de paret, estan pensats per ser penjats a l’aula, i incorporen continguts d’educació ambiental, amb informació sobre diades internacionals i d’interès ambiental.

Els d’aquest curs parlen de límits, de llibertat, de tolerància, de respecte, de resiliència. Però també de riscos, perquè quan se sobrepassen unes fronteres determinades s’esdevenen conseqüències que poden posar en perill la vida de les persones i tot l’ecosistema que integren. 

“El planeta, com a sistema que és, també té les seves línies vermelles” apunten. “I és que, malgrat la capacitat d’adaptar-se i de  respondre als canvis, la seva capacitat de tolerància a les agressions és finita. Saber quins són aquests límits i no traspassar-los és important: d’això en depèn la nostra supervivència com a espècie”.

A les imatges, tres moments del lliurament de calendaris amb la regidora de Medi Natural i Sostenibilitat Anna Piñol i la treballadora d’Obres, Serveis i Medi Ambient Dolors Lacueva, acompanyada dels directors de tres centres de primària de Matadepera: Sandra Prat (Torredemer), Jaume Roca (Ginesta) i Maria Abad (Montcau-la Mola) (Foto: Ajuntament),

Darrera actualització: 10.10.2023 | 09:34

Imatges