Campanya ‘Només sí és sí’ per la Festa Major

Dijous, 24 d’agost de 2023

Hi ha un servei d’atenció permanent.

La Regidoria de Benestar social i el Punt Jove, amb el suport del Consell Comarcal del Vallès Occidental tornen a activar la campanya ‘només sí és sí’, per gaudir d’una Festa Major segura i lliure de sexisme, violència masclista i lgbtifòbia. 

La població té a la seva disposició el servei de “Punt Lila”, un espai segur d'informació, atenció i ajuda contra les agressions masclistes i lgbtifòbiques en espais d'oci nocturn. Estarà disponible el divendres 25 i dissabte 26 d'agost durant la nit, fins a fi de concerts. Estarà ubicat a l'espai de concerts, a la carretera de Sabadell, i compta amb personal itinerant per l'espai de festa. 

Si es marxa cap a casa, es poden seguir les indicacions del camí segur, un trajecte senyalitzat, segur i lluminós a disposició de la població, per tal de prevenir possibles assetjaments, abusos i agressions sexuals, masclistes i/o lgbtifòbiques. Trobareu el document amb el mapa i tota la informació adjunt.

De totes maneres, es vol recordar que Serveis Socials té un servei permanent d’informació i atenció a les violències masclistes i LBTIfòbiques. Per a més informació, 93 730 17 71, sense oblidar el 93 787 01 36 (Policia Local), el 900 900 120 i el 112 per Emergències. Per a més informació, els diferents canals de comunicació digitals: Benestar social (@acciocomunitariamtdp), Punt Jove (@puntjove) i Ajuntament (@ajmatadepera). 

Darrera actualització: 24.08.2023 | 11:05