Campionat de Festa Major al Camp de Golf

Dimecres, 30 d’agost de 2023

La pluja va obligar a introduir canvis. 

El campionat de golf de Festa Major, una de les convocatòries tradicionals de cada any, es va veure afectat, com tants altres actes del dissabte i diumenge, per la pluja, el que va obligar a l’organització a canviar les sortides previstes. En total, però, mig centenar de jugadors han participat en el torneig, i el diumenge a la tarda, l’alcalde Guillem Montagut i el regidor d’esports de Francesc Llobet, va presidir l’acte de lliurament dels premis, que va incloure un sorteig d’obsequis entre tots els participants.

En Handicap Inferior Femení va guanyar Anna Selva Vilardell seguida de Montse Turú Segura. Salvador Páez Gallardo va ser el primer classificat en Handicap Inferior Masculí, seguit de Ginés Sanchez Sanchez.

En Handicap Superior Femení, el primer lloc va ser per Alaia Reparaz Illa, seguida de Maria Angels Navarro Garcia, mentre que Francisco Perez Martin va guanyar en Handicap Superior Masculí, i Alberto Valdivia Requena va ser segon.

Cal destacar l’alt nivell dels jugadors més joves, com Biel Cabanes Cisneros, que va ser el primer classificat en Infantil / Cadet indistint, Lola Cabanes Cisneros (Scratch Femení) i Xavi Yague Cuadros en (Scratch Masculí). Miquel Villalonga Guitart, per altra banda, va ser el guanyador Sènior Indistint.

El Camp de Golf Municipal vol expressar el seu agraïment per la col·laboració dels diferents patrocinadors que han aportat obsequis pel tradicional sorteig que va cloure l’acte d’entrega de premis: Restaurant La Mola, Restaurant Can Vinyers, Celler del Cava, Estil 9, Cemu, Merzenkiu, i Matadepera Comerç. I també als camps i clubs Golf Camprodon, Club de Golf Barcelona, Can Cuyàs Golf, Golf de Guara, Golf d´Aro, Golf la Roca, Golf Costa Brava, Golf Castellterçol, Golf Moià i Torremirona Golf.

A les imatges, fotos del lliurament de premis, amb els guardonats, l’alcalde Montagut i els regidors Francesc Llobet i Núria Garcia (Fotos: Camp de Golf Municipal).

Darrera actualització: 29.08.2023 | 13:28

Imatges