Campionat d’Espanya Sub15 amb halteres locals

Dimarts, 12 de novembre de 2019 a les 14:20

Ricard Val i Mariona Padilla van ser-ne els participants.

El Club Halterofília Matadepera va participar aquest passat dissabte 9 de novembre al Campionat d’Espanya Sub15 que va tenir lloc a Madrid. I ho va fer amb dos representants del club, Ricard Val Prieto i Mariona Padilla.

Val va participar a la categoria dels 55 quilos, realitzant 52 kg en arrencada, 60 en dos temps i 112 en total olímpic, on va quedar classificat en quarta posició en les tres modalitats. Padilla per la seva banda va competir també en la categoria de 55 quilos, aconseguint fer 43 en arrencada i quedant en quarta posició. També va aixecar 51 quilos en dos temps fent un total olímpic de 94 quilos, el que li va valdre la cinquena posició, en les dues modalitats.

La selecció catalana va aconseguir una destacada participació, aconseguint 23 medalles, 14 en or, 1 plata i 8 bronzes, tant en la categoria masculina com la femenina, i assolint a més, les dues millors marques femenina i la millor masculina del campionat.

A la imatge, Val i Padilla al campionat d'aquest passat diumenge (Foto: Club Halterofília)

Darrera actualització: 12.11.2019 | 08:45