Campionats de Catalunya d’Halterofília

Dijous, 9 de maig de 2019 a les 13:20

6 medalles i 8 rècords, palmarès del Club Halterofília

Aquest primer cap de setmana del mes de maig ha estat ben intens pel que fa a l’halterofília. El dissabte 4 va tenir lloc el Campionat de Catalunya absolut masculí a Molins de Rei i el diumenge, el Campionat de Catalunya absolut femení a Sabadell. L’entitat local va participar amb 4 participants masculins i 3 de femenins, obtenint tres medalles d’or, 3 de plata, un sisè lloc i 8 nous rècords.

Rafael Santiago va guanyar medalla d’or en categoria de +107 amb un total olímpic de 240 quilos. Juan Muñoz també va obtenir un or en categoria de 102 quilos amb un total olímpic de 200. Èric Moral va fer una plata en la categoria de 89 quilos en la seva primera participació en un campionat de Catalunya absolut. Finalment, Joaquín Padillo va assolir una sisena posició en la categoria de 81 quilos i amb un total olímpic de 210.

Pel que fa a l’apartat femení, Dámaris Sosa va obtenir un or en categoria de 76 quilos, a més d’aconseguir la segona millor marca de la competició amb un total de 179 quilos. Dámaris va realitzar, a més, 8 nou rècords de Catalunya absoluts. Andrea Garrido, per la seva banda va obtenir medalla de plata en la categoria dels 59 quilos sumant un total olímpic de 147 quilos i a només 2 de la guanyadora. Finalment, Maria Márquez va aconseguir medalla de plata en la categoria dels 81 quilos i amb un total de 143 quilos millorant les seves marques personals.

A la dreta els components del Club Halterofília Matadepera que van participar a les dues competicions.

Darrera actualització: 08.05.2019 | 18:35

Imatges

.