Caritas continua demanant ajuda

Dimecres, 13 de maig de 2020 a les 14:05

Es poden fer donatius als dos supers del poble i a la Parròquia de Sant Joan.

Malgrat que en el seu moment Càritas ja va fer una crida a la col·laboració ciutadana per combatre la crisi de la Covid19, la delegació diocesana de Terrassa, de la que depèn Matadepera, ha prorrogat les mesures preses sense data límit, fins que pugui anunciar el retorn de l’activitat normalitzada. Cal tenir en compte que, segons l’entitat, i en aquesta crisi, les necessitats s’han multiplicat per tres.

A Matadepera, concretament representants de l’entitat volen recordar que durant tot l’any, es poden dipositar cistells amb productes alimentaris de primera necessitat al Supermercat Condis (Sant Llorenç, 6), i a Cal Ricard (Sant Joan, 77), però també a la Sala Parroquial, al costat de l’Església de Sant Joan, tots els dilluns de 2/4 de 8 a 2/4 de 9 del vespre.

L’entitat vol agrair als socis i donants que mantenen, i fins i tot incrementen, la seva aportació per tal que es pugui acollir i acompanyar a totes aquelles persones que més ja estant patint els efectes econòmics de la crisi sanitària. Podeu seguir la informació a través del web, les xarxes socials i el canal de WhatsApp de Càritas (747 75 48 52).

Darrera actualització: 12.05.2020 | 10:38