Cinc detinguts per intent de robatori amb força

Dimecres, 14 d'octubre de 2020 a les 06:25

Els fets van tenir lloc a Cavall Bernat aquest passat diumenge.

La Policia Local de Matadepera va detenir la passada matinada de dissabte a diumenge cinc individus de quatre nacionalitats diferents acusats d’un intent de robatori amb força a la Urbanització de Cavall Bernat. Els fets van passar a quarts de tres de la matinada, quan una veïna va trucar denunciant a la Policia Local d’un intent de robatori al seu propi domicili. Una patrulla es va desplaçar a la zona, va interceptar el vehicle on viatjaven els individus que ja havien fugit del domicili, i van ser traslladats a la Comissaria dels Mossos d’Esquadra per a la seva posterior posada a disposició judicial.

La Policia Local vol recordar a la ciutadania que, encara que amb la pandèmia les prioritats i preocupacions ciutadanes han canviat, no hem d’oblidar les mesures de seguretat i autoprotecció dels domicilis, fins i tot quan es marxi poca estona, i més ara, que canviarà l’hora, i es farà fosc més aviat. També es vol recordar que en el cas de qualsevol sospita no s’ha de dubtar en trucar immediatament a la Policia Local (93 787 01 35) o al 112, el genèric d’emergències.

Des de la Regidoria de Governació es vol recordar que en tots aquests mesos no s’ha baixat la guàrdia: “La policia continua en la seva tasca de protecció de la seguretat ciutadana i de prevenció d’actes delictius”, ha comentat el regidor Marcel·lí Bosch, “i això s’articula mitjançant el servei diari de patrullatge preventiu, que combina punts estàtics de control a diferents hores del dia i en diferents punts del municipi”.

Darrera actualització: 13.10.2020 | 17:30