Comença el cicle d’activitats Escola de salut

Dilluns, 13 de novembre de 2023

És una iniciativa de Salut Pública i el CAP Matadepera.

La Regidoria de Salut Pública i el CAP Matadepera comencen aquesta setmana l’Escola de salut, una iniciativa formativa oberta a tota la ciutadania i pensada per generar coneixement  per a la prevenció de malalties i per promoure bons hàbits i una alimentació saludable. Des d’aquest mes de novembre i fins al juny, s’organitzaran xerrades i tallers de diverses temàtiques  relacionades amb la salut.

La primera tindrà lloc aquest dilluns 13 de ¾ de 7 a ¾ de 8 del vespre al Casal de Cultura i portarà per nom “La seguretat en l’assistència, un treball de tots”. Anirà a càrrec de Josep Tost Valls, metge especialista en qualitat i seguretat de pacients del Consorci Sanitari de Terrassa, i Anna Claudia Pereira de Oliveira, infermera referent de seguretat de pacients en l’atenció primària també del Consorci Sanitari de Terrassa.

La segona serà aquest dimarts 14 de 4 a 5 de a tarda i portarà per nom “Taller de sòl pelvià”. Anirà a càrrec de Leyre Cañas Rufas, fisioterapeuta del Consorci Sanitari de Terrassa.

Darrera actualització: 10.11.2023 | 08:56