Comença la campanya electoral de les Municipals

Divendres, 10 de maig de 2019 a les 01:10

El diumenge 26 més de 7000 matadeperencs estan convocats a les urnes.

Aquest divendres 10 de maig comença una nova campanya electoral, la de les municipals, les onzenes que es fan des de l’adveniment de la democràcia, i que culminaran amb un nou mandat que s’allargarà fins al 2023.

Sis candidatures són les que es presenten a Matadepera: Nil López (Junts per Matadepera), Anna Piñol (Esquerra Republicana de Catalunya), Rosa Martínez (CUP Matadepera), Maria Rosa Boix (Partit Popular), Noemí Barja (Partit dels Socialistes de Catalunya) i Alberto Sánchez (Ciutadans). Quatres dones i dos homes, tres amb experiència política prèvia (López, Martínez, Boix), una que havia estat regidora a Terrassa (Barja), una formació que canvia de nom (Convergència i Unió), una candidatura que mai s’havia presentat (Ciutadans), i tot plegat per jugar-s’ho a un dia, el 26 de maig.

Matadepera Ràdio va iniciar una ronda d’entrevistes amb els candidats: el dijous 2 va entrevistar Rosa Martínez i Alberto Sánchez, i aquesta setmana, Maria Rosa Boix i Noemí Barja, que es poden recuperar al web de l’emissora. Als propers dijous passaran pel “Matadepera Notícies” Anna Piñol (16 de maig) i Nil López (23 de maig). Per altra banda, l’emissora municipal emetrà les falques de la campanya electoral a partir d’aquest divendres: els dies feiners, a les 10, 11, 13 i 14 hores, i els caps de setmana, a les tardes, 4, 5, 7 i 8 del vespre.

I com és habitual, s’organitzarà un debat electoral que tindrà lloc en aquesta ocasió el dilluns 20 a les 20 hores al Casal de Cultura amb tots els candidats.

A les imatges, les candidatures de Junts per MatadeperaCUP Matadepera  i el Partit dels Socialistes de Catalunya en la tradicional enganxada de cartells, aquesta mitjanit. 

Darrera actualització: 10.05.2019 | 10:23

Imatges

. . .