Comença la matriculació de l’Escola Bressol

Dijous, 16 de juny de 2022 a les 13:55

Es podrà formalitzar fins al proper 22 de juny.

Amb la publicació de les llistes dels alumnes admesos, aquest dijous 16 de juny comença el període de matriculació de l’Escola Bressol Ralet Ralet pel proper curs 2022/23.

Les famílies admeses han de formalitzar la matrícula preferentment a través del tràmit telemàtic que es pot fer des d’aquesta mateixa web, clicant el banner “Tràmits i Gestions” que trobareu a la portada, llavors el banner “Educació” i finalment, on s’indica “Matriculació de l’Escola Bressol Ralet Ralet”.

Cal recordar que l’alumnat que no formalitzi la matrícula a les dates establertes es considerarà que renuncia a la plaça adjudicada.

Modificació de l’ordenança dels preus públics

Per altra banda, s’ha aprovat una modificació de l'ordenança dels preus públics que regulen el servei d'escola bressol, incloent la gratuïtat del servei d'escolarització del nivell d'I2 tal i com estableix l'acord marc entre el departament d'educació i les entitats municipalistes.

Donat que ens dos cursos no hi ha hagut cap increment als preus aquests s'han  actualitzat atenent l'IPC de finals del 2021 (6,1%) corresponent als serveis d'escolarització i de menjador i s'ha incorporat una quota anual de material per a tots els nivells. L’ordenança actualitzada la podeu trobar en aquesta mateixa pàgina. 

A la imatge, alumnes de la classe dels Pirates de la Ralet Ralet, ara fa un any (Foto: Miquel Badia).

Darrera actualització: 16.06.2022 | 10:33