Comencen els Clubs de Lectura del 2022

Dimecres, 12 de gener de 2022 a les 06:15

Els organitza la Biblioteca Àngel Guimerà

Un cop passades les festes nadalenques, la Biblioteca Àngel Guimerà organitza noves sessions del Club de Lectura, on un grup de persones interessades a compartir la lectura, llegeixen i comenten un llibre. Aquesta setmana hi ha dues sessions previstes.

La primera, aquest dimecres, serà amb ”Un jardí a l’obaga” de Blanca Busquets, i l’altra, dijous, amb ”La filla de la tempesta” de Santi Baró. Ambdues seran moderades per Manu Rodríguez, director de la biblioteca i tindran lloc a les 7 de la tarda. A hores d’ara, ja no queden places disponibles.

Nous horaris a la Biblioteca

Per altra banda, recordar que a partir d’aquest mes de gener hi ha canvis als horaris d’obertura a la Biblioteca Àngel Guimerà. Degut a que a les vuit del vespre, l’hora de tancament, normalment ja no queda ningú, però si que hi ha necessitat de que s’obri abans per la tarda, s’avança mitja hora l’horari d’obertura de la tarda i l’horari de tancament.

De manera que els horaris són els matins de dilluns a dissabte de 10.00 a 13.00 hores i les tardes de dilluns a divendres de 16.00 a 20.00 hores.

A la imatge, Santi Baró amb el seu llibre "La filla de la tempesta".

Darrera actualització: 11.01.2022 | 13:06