Comencen les activitats esportives dirigides

Dijous, 10 de setembre de 2020 a les 18:00

El dilluns, 14 de setembre s'inicien les classes al Pavelló Primer d'Octubre.

El programa d'activitat física per a adults majors de 16 anys organitzat per la Regidoria d'Esports donarà el tret de sortida el 14 de setembre. De dilluns a divendres es realitzaran sessions de Tai-Txi, Pilates, condicionament físic i Total Body Conditioning (TBC). Les classes es duran a terme al gimnàs del Pavelló Primer d'Octubre i tenen un preu de 32,81 € en cas de fer 3 hores a la setmana, o 23,12 € si només se'n fan dues.

El gimnàs municipal també disposarà d'un monitor de sala que realitzarà assessoraments esportius personalitzats. Estarà en les instal·lacions els dimarts, dimecres i dijous, de 18 a 20.30 hores.

La programació també inclou activitats ubicades a les instal·lacions de l'escola Ginesta, però tant aquestes, com les organitzades per la Regidoria de Benestar Social (ioga i gimnàstica) no començaran fins a finals de mes. Encara no hi ha una data d'inici determinada.

L'aforament de les instal·lacions és limitat, per això, cal fer reserva a l'Oficina d'Atenció Ciutadana a través del correu oac@matadepera.cat o el telèfon 93 787 02 00. Les persones inscrites en temporades anteriors no hauran de tornar a fer la inscripció perquè es renova de forma automàtica. Per motius de salut, l'organització ha preparat un protocol de seguretat i mesures d'higiene que s'haurà de respectar durant totes les sessions.

La temporada acabarà el 30 de juliol, a excepció de les activitats que es realitzin a l'escola Ginesta, que finalitzaran amb el curs escolar el 18 de juny.

A la columna de la drera, trobareu els horaris de les activitats dirigides per a adults a Matadepera per al curs 2020/2021.

Darrera actualització: 14.09.2020 | 14:32