Comencen les inscripcions dels Casals i Campus

Dilluns, 7 de juny de 2021 a les 07:00

Estaran obertes fins al 14 de juny o exhaurir places. 

Després d’un any en què la pandèmia ho va condicionar tot, la Regidoria de Cultura i la Regidoria d’Esports tornen a organitzar una nova edició dels Casals i Campus d’Estiu. Des d’aquest proper 28 de juny i fins a finals de juliol, hi haurà tota mena d’activitats per a infants i joves que vulguin fer esport, aprendre cinema, passar una bona estona i jugar a la piscina. Aquest dilluns dia 7 comencen les preinscripcions que s'allargaran fins al 14 de juny o fins exhaurir places. Si n'hi ha de més, es farà un sorteig públic. Tota la informació la trobareu al banner “Tràmits i gestions” d’aquesta mateixa web l'enllaç del qual trobareu adjuntat amb la notícia. Si hi entreu i hi poseu al cercador "Casal", sortirà tota la informació. 

Casals i campus municipals
La Regidoria de Cultura organitza activitats del 28 de juny al 31 de juliol. Estaran dirigides a infants de 1r de primària fins a 2n d’ESO i es duran a terme de 8.00h a 13.00h. al Casal de Cultura i a les Piscines Municipals. Hi haurà 30 places disponibles per setmana i el període d’inscripció s’obrirà del 7 al 14 de juny, ambdós inclosos. En cas d’excés de sol·licituds, es realitzarà un sorteig públic. Tindran prioritat les preinscripcions a les cinc setmanes.

Campus Poliesportiu
La Regidoria d’Esports organitza per altra banda dos programes d’estiu. El primer és un Campus Poliesportiu per a infants de 1r de primària fins a 2n d’ESO, amb 117 places disponibles. Estarà dividit en cinc blocs setmanals des del 28 de juny fins al 30 de juliol i l’horari serà de dilluns a divendres, de 9.00h a 13.00h hores, excepte els dies en què es facin sortides, que s’allargarà fins a les 17.00h. Els grups es distribuiran per cursos escolars i faran esports d’equip i individuals, així com tallers, jocs recreatius i activitats en el medi natural, de raqueta, aquàtiques i musicals. Les sessions es duran a terme majoritàriament al Pavelló Primer d’Octubre.

Paral·lelament, també hi haurà disponible 54 places per fer el Campus de Tecnificació d’Hoquei i 18 per al de golf. Ambdós iniciatives compartiran activitats comunes amb el campus poliesportiu. El Campus de tecnificació del Matadepera 88 Hoquei estarà dirigit a les categories infantil/cadet (de 10.00h a 12.00h), prebenjamí / benjamí / aleví (de 17.00h a 19.00h) i porters. Per a més informació: www.m88h.com.

El segon programa de la Regidoria d’Esports és un Casal de Lleure per a infants de P3 a P5. Els horaris i dates coincideixen amb el Campus Poliesportiu, però en aquest cas el nombre de places és de 70, en comptes de 117. Les activitats es realitzaran al complex poliesportiu de les Piscines Municipals i es dissenyaran al voltant de 5 centres d’interès, un per cada setmana de campus. Les temàtiques fomentaran la salut física, el coneixement cultural, el respecte per la natura i la promoció de la tradició i el folklore català.

Els dos programes comptaran amb 30 places pel servei d’acollida de 8.00h a 9.00h del matí i 60 llocs al servei de menjador de 13 a 15 hores. Com en el cas del Casal de Cultura, en cas d’excés de sol·licituds, es realitzarà un sorteig públic. Tindran prioritat les preinscripcions a les cinc setmanes.

Altres activitats

El Club Patí Matadepera organitza un curs intensiu de patinatge artístic del 5 al 29 de juliol, de dilluns a dijous. El grup d’introducció al patinatge farà les classes de 17.00h a 19.00h i tindrà un cost de 90 € per les quatre setmanes i 50 € per dues. El curs de nivell avançat serà de 18.00h a 20.00h i tindrà un cost de 100 € per quatre setmanes i 60 € per dues. Els dos grups faran patinatge lliure i també activitats de diversió i potenciació. Hi haurà un màxim de 25 infants en cada grup i l’ordre d’inscripció es farà segons la data de reserva de plaça a través del correu cpmatadepera@gmail.com. La sol·licitud ha de fer-se abans del 28 de juny. El segon germà tindrà descompte.

El Campus del Club Futbol Matadepera es farà del 5 al 23 de juliol i anirà dirigit a infants de 4 a 14 anys. Les activitats es realitzaran de 9.00h a 13.00h hores i hi haurà un servei de recollida gratuït des de les 8.30h del matí. Com a mesures de prevenció per la COVID-19, el club prioritzarà el treball individual, cada grup utilitzarà el mateix material, els vestidors estaran tancats i cada jugador haurà de portar la seva equipació, ampolleta d’aigua i l’esmorzar. Les places també s’han reduït i s’atorgaran per ordre d’inscripció fins a omplir la capacitat. El preu és de 80 € per una setmana; 150 € per dues i 210 € per tres i les inscripcions es fan a la mateixa secretaria del club a les tardes de 17.30h a 21.00h. Per a més informació, 93 730 10 33.

El Club Bàsquet Matadepera organitza un campus durant les cinc setmanes del juliol. Estaran ubicats a l’Escola Torredemer i a les Piscines Municipals i faran activitats de 8.30h a 14.00h hores. El preu és de 78 € per setmana i la inscripció s’ha de fer a info@basquetmatadepera.cat.

L’Institut Matadepera organitza un Casal de cinema en anglès, del 28 de juny fins al 30 de juliol, on es treballaran conceptes com el guió, l’enregistrament d’escenes amb mòbil o tauleta, l’edició de vídeo, trucs d’il·luminació, efectes especials i periodisme. El preu és de 120€ per setmana i inclou l’ús de tot el material. Per a dubtes, 646 76 54 31. L’enllaç per fer la inscripció el trobareu a la dreta. 

L’Escola Montcau - La Mola organitza dos programes del 28 de juny al 23 de juliol. El primer és un casal de lleure dirigit a infants de P3 a 6è de primària i basat en els quatre elements de la natura i el segon és un casal de robòtica i creació de videojocs per estudiants de 5è de primària fins a 4t d’ESO. Els preus i la informació per a la inscripció els trobareu a la dreta d’aquesta pàgina.

Darrera actualització: 07.06.2021 | 12:03