Conveni de patrocini amb Jan Solans

Dilluns, 20 de juny de 2022 a les 19:05

El corredor de ral·lis competirà al Campionat del Món

L’alcalde Nil López i el regidor d’esports Albert Recasens van signar el passat 13 de juny un contracte de patrocini amb el matadeperenc Jan Solans, campió del Món júnior de curses de Ral·li 2019.

I és que aquesta temporada, Solans participarà, juntament amb el seu copilot Rodrigo Sanjuan, al Campionat del Món absolut, en la segona categoria WRC2, amb un Citroën C3 Rally2. El campionat consisteix en un total de 13 proves, que es celebren arreu del món i de les quals Solans en correrà un mínim de 5 o 6. Val a dir, que a la darrera competició que va córrer Solans, el Ral·li de Sardenya, va aconseguir el sotscampionat.

El regidor d’esports Albert Recasens ha explicat que “amb l’acord de patrocini signat, que és el primer que realitza la regidoria d’Esports, Solans farà visible el logotip de l’Ajuntament de Matadepera al seu cotxe, a la roba i a les rodes de premsa i portarà, així, el nom del poble arreu del món”. També està previst que es faci un acte públic per donar a conèixer les vivències del corredor de ral·lis, però la data encara s’ha de concretar.

Recasens també ha puntualitzat que, “de cara als propers anys, la intenció de l’equip de govern és augmentar la partida corresponent per poder signar acords similars amb altres esportistes de Matadepera que estan competint a nivell mundial”.

A les fotos, imatges de la signatura del conveni (Fotos: Miquel Badia).

Darrera actualització: 20.06.2022 | 10:08

Imatges