Convocatòria d’ajuts per al lloguer

Dijous, 6 de maig de 2021 a les 06:50

Es poden presentar sol·licituds fins al 4 de juny

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha obert la convocatòria per a la concessió de les subvencions per al pagament del lloguer per a l'any 2021. Els requisits per obtenir beneficis són tenir uns ingressos anuals de la unitat de convivència iguals o superiors a 0,3 vegades l'IRSC (amb algunes excepcions particulars); ser titular del contracte de lloguer de l’habitatge que constitueixi el seu domicili habitual i permanent i estar-hi empadronat; estar al corrent de pagament de les rendes de lloguer en el moment de presentar la sol·licitud o bé justificar com a mínim tres rebuts de lloguer pagats, i no pagar un lloguer mensual superior a 800 euros (Barcelona i la seva demarcació).

La presentació de sol·licituds es pot fer fins al 4 de juny i es troba habilitat al portal l’enllaç del qual trobareu a la dreta d’aquesta pàgina. Per presentar la sol·licitud telemàticament, és necessari donar-se d’alta de l’idCAT mòbil (DNI/TIE + targeta sanitària + mòbil). A la web hi consta vídeo tutorial per donar-se d’alta de l’idCAT mòbil.

També es podran presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Matadepera (Plaça de l’Ajuntament, 1), un cop s’hagi sol·licitat cita prèvia al telèfon 93 787 02 00.

A la dreta d’aquesta pàgina també trobareu diversos documents adjuntats: convocatòria, formulari de sol·licitud, full de transferència bancària i quadre resum.

Darrera actualització: 04.05.2021 | 13:59