Cs Matadepera no participarà a la Diada

Dimecres, 8 de setembre de 2021 a les 06:50

El partit taronja aposta per una “Diada de tots els catalans

El regidor de Ciutadans Matadepera, Alberto Sánchez, ha anunciat en un comunicat que el seu grup municipal no estarà present als actes oficials de la Diada d’aquest any previstos arreu del territori. Segons ell, “La Diada, tal com hauria d’entendre’s, no pot excloure els catalans no independentistes que treballen, viuen i estudien a Catalunya”.

Sánchez refusa una Diada orientada a reclamar un cop més la independència i demana un canvi de guió: “És una bona ocasió per oblidar les qüestions identitàries que només enfronten les persones entre elles, i aprofitar la Diada per fer un homenatge als catalans que han perdut la vida durant la pandèmia i no poden veure com avança la vacunació i la tornada a la normalitat” ha afirmat el regidor, que es va contagiar de la Covid-19 fa més d’un any.

Al mateix comunicat, Sánchez pretén allunyar la seva formació del que consideren “la instrumentalització del dia gran de Catalunya per intentar promoure objectius polítics”, i recorda que la seva formació ha proposat molts cops traslladar la festivitat a la Diada de Sant Jordi, la qual consideren que és exemple real d’inclusió per tothom.

Tot i que a Matadepera no es celebren actes oficials, Cs Matadepera tampoc participarà als actes que tinguin lloc a d’altres municipis o als que organitzarà la Generalitat.

A la imatge, el regidor de Ciutadans Alberto Sánchez.  

Darrera actualització: 08.09.2021 | 07:21